Urn groothandel

Urn groothandel

Urn groothandel

Wilt u als uitvaartondernemer uw klanten voorzien van hoogwaardige urnen? Meld u dan aan bij Funeral Trading. Wij zijn een internationale urnen groothandel die al vele jaren actief is. Hier vindt u meer informatie over de artikelen die wij aanbieden en over onze service.

Wat mag u van Funeral Trading verwachten?

Als u samenwerkt met Funeral Trading, krijgt u toegang tot alle producten die een uitvaartondernemer nodigt heeft. Bij ons kunt u niet alleen urnen voor uw klanten vinden, maar ook producten voor personeel dat werkzaam is in uitvaartcentra. U kunt bijvoorbeeld denken aan verzorgingsproducten voor overledenen, zoals lijk koeling, wondlijm en patiëntonderleggers. Funeral Trading is voor veel ondernemers een begrip geworden op het gebied van uitvaartbenodigdheden.

Urnen groothandel met een ruime collectie

Dankzij onze ruime collectie urnen vindt u altijd de urn die uw klant voor ogen heeft. Funeral Trading beschikt over een breed assortiment aan urnen die passen binnen verschillende prijsklassen. Zo bedient u zowel uw klanten met een laag budget als uw klanten die veel willen investeren.

Urnen gemaakt van keramiek

Met een urn van keramiek wordt een overledene sierlijk en tijdloos herdacht. Onze keramische urnen vallen altijd goed in de smaak, vanwege de kunstzinnige afwerkingen.

Ecologische urnen

U kunt uw klanten ook een ecologische urn aanbieden. Met deze urn wordt een dierbare op een milieuvriendelijke manier bewaard en herdacht, omdat het materiaal biologisch afbreekbaar is. Onze eco-urnen worden steeds populairder, omdat nabestaanden zich steeds bewuster worden van het milieu.

Urnen gemaakt van hout

Funeral Trading is er ook voor uw klanten die een overledene organisch willen herdenken. Onze houten urnen bieden een stijlvolle manier om een overleden dierbare te herdenken, met urnen gemaakt van natuurlijke, aardse materialen. Bij ons bestelt u urnen van kersenhout, walnoothout en eikenhout.

Handgeblazen glazen urnen

Onze handgeblazen glazen urnen verkopen altijd goed. Een urn van glas is zeer kunstzinnig, waardoor het een prachtig product is voor het bewaren van een dierbare. Bij ons koopt u ze in unieke vormen, wat het een aantrekkelijke optie voor uw klanten maakt.

Urnen gemaakt van metaal

Ook voor een metalen urn kunt u bij Funeral Trading terecht. Bij ons bestelt u urnen van messing, roestvrij staal of koper. Klanten kiezen vaak voor een metalen urn vanwege de veelzijdigheid, ze zijn verkrijgbaar in zowel klassieke als eigentijdse stijlen.

Heeft u vragen over onze urnen collectie? Stuur dan een e-mail naar: info@funeraltrading.com. Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Groothandel in urnen met dropshipping-systeem

Wilt u gebruikmaken van dropshipping? Funeral Trading helpt u graag verder. Met ons overzichtelijke dropshipping-systeem verkoopt u urnen eenvoudig en veilig via uw eigen webshop. De voordelen van dropshipping op een rij:

  • U loopt weinig risico, omdat u alleen investeert wanneer een klant iets bestelt via uw webshop.
  • U heeft geen eigen voorraad nodig, waardoor de kosten voor een veilige opslagplaats vervallen.
  • Funeral Trading neemt 90% van de orderafhandeling op zich, zodat u zich alleen hoeft te concentreren op uw marketingstrategie en het beantwoorden van klantvragen.

In ruil voor onze service, rekenen wij 15% bovenop onze prijzen. We zijn niet alleen een groothandel in urnen die zich richt op dropshipping, u kunt ook uw eigen voorraad bij ons bestellen.

Ga voor meer informatie naar: https://funeraltrading.com/nl/pages/dropshipping

Alles voor de uitvaartondernemer onder één dak

Als u zich als uitvaartondernemer bij ons aansluit, bent u verzekerd van alles-in-één service. Met onze uitgebreide collectie uitvaartbenodigdheden bedient u iedereen die betrokken is bij een uitvaart. Van nabestaanden tot de medewerkers die zich actief inzetten binnen uitvaartcentra. U hoeft zich niet meer in te loggen in verschillende systemen, bij Funeral Trading vindt u alles voor een uitvaart. Dit is ook handig voor uw administratie, u controleert al uw uitgave binnen één systeem.

Waarom samenwerken met Funeral Trading?

Wij zijn een groothandel in urnen met een van de meest uitgebreide assortimenten ter wereld. Zo bereikt u een groot aantal klanten, omdat er altijd een geschikte urn te vinden is. Op deze pagina presenteren wij ons als urnen groothandel, maar een uitvaartgroothandel is een betere benaming. Funeral Trading verkoopt namelijk ook artikelen voor mensen die voor een begrafenis kiezen. Onze uitvaartbenodigdheden zijn van de hoogste kwaliteit en worden op een veilige manier bezorgd. Bovendien begrijpen we dat het ontvangen van uitvaartbenodigdheden confronterend kan zijn, daarom bieden we de mogelijkheid om te bezorgen op locaties waar niemand ze persoonlijk hoeft te ontvangen. Ons personeel is volledig opgeleid om al uw vragen te beantwoorden.

U kunt zich bij ons aanmelden met uw bedrijfsgegevens, zoals KVK-nummer en btw-nummer.