Op zoek naar urnen?

Op zoek naar urnen?

Urnen groothandel

Bent u als uitvaartondernemer op zoek naar urnen? Funeral Trading is een urnen groothandel die internationaal actief is. Op deze pagina leest u wat wij voor u kunnen betekenen. U komt meer te weten over ons assortiment en de service die wij leveren.

Een groothandel op het gebied van uitvaartbenodigdheden

Wij zijn een groothandel in urnen en andere uitvaartbenodigdheden. Naast urnen verkopen we doodskisten, lijkzakken, brancards en overige benodigdheden voor uitvaartcentra. Funeral Trading is de plek voor ondernemers die actief zijn binnen de uitvaartbranche, en graag alle producten onder één dak willen bestellen. Voor veel uitvaartondernemers zijn wij een vertrouwde partner geworden, die hen ondersteunt bij het verzorgen van een bijzonder afscheid.

Wilt u in contact met ons komen? Wij zijn tussen 08:00 en 22:00 uur bereikbaar op het telefoonnummer: 085-401 0296.

Een urn groothandel met urnen voor eenieder

Bij Funeral Trading vindt u urnen voor al uw klanten. Ons assortiment is opgedeeld in verschillende categorieën, zodat u eenvoudig een urn vindt die aansluit op de eisen van uw klant. U kunt bij ons terecht voor klanten die op zoek zijn naar luxe, maar ook voor degenen die tevreden zijn met een betaalbaar exemplaar.

Urnen van keramiek

Wilt uw klant zijn of haar dierbare op een tijdloze en elegante manier herdenken? Bij ons vindt u urnen van keramiek met diverse patronen, kleuren en afwerkingen.

Urnen van glas

Met een urn van glas wordt een dierbare in een waar kunstwerk herdacht. Wij zijn een urnen groothandel die handgeblazen en secuur afgewerkte glazen urnen levert. U kunt uw klanten voorzien van unieke urnen voor een aantrekkelijke prijs.

Urnen voor de milieubewuste klant

Wij zijn er ook voor de mensen die milieubewuste keuzes maken. Bij Funeral Trading bestelt u biologisch afbreekbare urnen in verschillende uitvoeringen. Zo gaat u als uitvaartondernemer met de tijd mee en bereikt u ook de doelgroep die bewust voor het klimaat kiest.

Urnen van hout

In onze walnoot, eiken en kersen urnen, kan uw klant zijn dierbare op een organische en natuurlijke manier bewaren. Wij leveren diverse houten urnen, zodat u altijd een geschikte urn kunt vinden.

Urnen van metaal

Is uw klant op zoek naar een urn van roestvrij staal, koper of messing? Funeral Trading heeft een ruime collectie aan urnen van metaal, in zowel moderne als klassieke uitvoeringen. Bij ons slaagt u altijd in uw zoektocht naar de perfecte metalen urn voor uw klant.

Heeft u vragen over ons assortiment? Stuur dan een e-mail naar: info@funeraltrading.com.

Urnen verkopen via dropshipping

Via Funeral Trading verkoopt u urnen zonder eigen voorraad. Zo zijn wij de groothandel in urnen voor uitvaartondernemers die zo min mogelijk risico willen lopen. Let op, bij ons kunt u ook altijd bestellen om een eigen voorraad op te bouwen.

Het verkopen van producten zonder voorraad heet dropshipping. U investeert pas uw geld wanneer uw klant een bestelling plaatst. In uw eigen webshop plaatst u onze productfoto's en voegt u uw eigen prijzen toe. Als uw klant iets bestelt, versturen wij het artikel onder vermelding van uw bedrijfsnaam naar de klant. Bij het opstellen van de prijzen, moet u rekening houden met een fee van 15% die u aan ons moet betalen. U hoeft de fee niet te betalen als u werkt met een eigen voorraad.

Indien u ons dropshipping-systeem wilt gebruiken, verwijzen wij u graag naar de volgende pagina voor meer informatie: https://funeraltrading.com/nl/pages/dropshipping

Meer dan alleen een groothandel in urnen

Funeral Trading is er voor iedereen binnen de uitvaartbranche. U kunt bij ons artikelen bestellen voor de overledenen, nabestaanden en het personeel dat een uitvaart mogelijk maakt. Bij ons koopt u uitvaartbenodigdheden voor iedere laag binnen de uitvaartbranche. Wij hebben producten voor het verzorgen van overledenen en artikelen voor begrafenissen en crematies, zoals bloemen, kaarsen en fotolijsten.

Waarom zou u zaken doen met Funeral Trading?

Bij Funeral Trading kunt u rekenen op professioneel advies bij het aanschaffen van benodigdheden voor een uitvaart. U heeft toegang tot een uitgebreide collectie artikelen, zodat u geen andere bestellingen meer hoeft te plaatsen en het gemak van één bestelproces ervaart. Wij verkopen uitvaartartikelen die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen, waardoor u uw klanten de beste kwaliteit kunt garanderen. Bij ons vindt u altijd een passende oplossing voor uw klanten. Dankzij onze flexibele betaalopties, rekent u eenvoudig en snel af. U kunt bij ons betalen met iDEAL, Apple Pay, PayPal, creditkaart en vele andere oplossingen. Bovendien kunnen wij bestellingen afleveren op locaties waar niemand deze kan ontvangen, wat handig is voor klanten die nog niet geconfronteerd willen worden met onze producten.

Wilt u als uitvaartondernemer uw artikelen bij ons bestellen? Vul dan uw gegevens in op onze aanmeldpagina.