Een mooie urn kopen voor uw klanten?

Een mooie urn kopen voor uw klanten?

Een urn kopen voor uw klanten? Maak nu gebruik van ons ruime urnen assortiment. Funeral Trading helpt u graag bij het bedienen van uw klanten. Geniet van onze persoonlijke service en een snelle levering.

Waar houdt Funeral Trading zich mee bezig?

Met onze producten en diensten ondersteunen wij uitvaartondernemers bij het creëren van een persoonlijk afscheid. Funeral Trading is meer dan alleen een urnen groothandel, wij leveren producten aan eenieder binnen de uitvaartbranche. Onze diensten zijn niet beperkt tot Nederland, Funeral Trading bedient ook uitvaartverzorgers in het buitenland. Dagelijks zoeken wij naar nieuwe uitvaartbenodigdheden om de uitvaartbranche te blijven ondersteunen en in beweging te houden.

Neem nu contact met ons op.

Urn groothandel met veel keuze

U heeft bij ons veel keuze, waardoor uw klant altijd tevreden is. Bij ons kunt u urnen bestellen voor zowel klanten met een beperkt budget als voor degenen die op zoek zijn naar luxere, duurdere varianten.

Urn van biologisch afbreekbaar materiaal

Een duurzame urn kopen? Bij Funeral Trading vindt u urnen die gemaakt zijn van biologisch afbreekbaar materiaal. Deze exemplaren zijn milieuvriendelijk en vormen daardoor de perfecte oplossing voor de milieubewuste klant.

Urn van keramiek

Zoekt uw klant een moderne of traditionele urn met een elegante uitstraling? Met onze keramische urnen slaagt uw klant altijd. Dit type urn kunnen wij leveren in verschillende kleuren, met diverse afwerkingen en opdrukken.

Urn van glaswerk

Funeral Trading levert ook glazen urnen, handgeblazen exemplaren met hoogwaardig afgewerkte details. Met een glazen urn wordt een dierbare herdacht in een uniek kunstwerk.

Urnen van diverse soorten metaal

Funeral Trading biedt een uitgebreid assortiment metalen urnen, waaronder modellen van roestvrij staal, koper en messing. Of uw klanten nu op zoek zijn naar een klassieke uitstraling of een moderne afwerking, wij hebben metalen urnen die aan hun wensen voldoen.

Urnen van diverse soorten hout

Voor klanten die op zoek zijn naar een houten urn, biedt Funeral Trading prachtige kersen-, walnoot- en eikenhouten urnen. Deze urnen zijn geschikt voor het op een natuurlijke en stijlvolle manier herdenken van een dierbare.

Verkoop uw urnen via dropshipping

Met verkoop via dropshipping, beperkt u financiële risico's. U bent ons alleen geld verschuldigd wanneer een klant iets koopt in uw webshop. Als u kiest voor ons dropshipping-systeem, hoeft u geen eigen voorraad in te kopen. Wij versturen de urn vanuit ons magazijn, onder vermelding van uw organisatie naar de klant. Urnen verkopen via dropshipping brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Geen huur voor opslag: u hoeft geen magazijn te huren, waardoor u geen extra vaste lasten heeft.
  • Goede klantenservice: doordat wij uw bestellingen afhandelen, heeft u meer tijd om klantvragen te beantwoorden, wat bijdraagt aan een uitstekende klantenservice.
  • Tijd over voor marketing: terwijl wij uw bestellingen inpakken en versturen, heeft u de tijd om uw marketingstrategie te verbeteren.

Heeft u vragen over ons dropshipping-systeem? Bel: 085-401 0296.

Meer dan alleen een urn kopen

Funeral Trading is niet alleen een urnen groothandel. In ons assortiment vindt u ook andere uitvaartbenodigdheden, zoals doodskisten, koelers en verzorgingsproducten. Via ons heeft u toegang tot artikelen voor iedereen die betrokken is bij een uitvaart, waardoor u een compleet assortiment kunt aanbieden.

Wat is de kracht van Funeral Trading?

Ons personeel beschikt over uitgebreide kennis van uitvaartbenodigdheden, waardoor wij u de juiste ondersteuning kunnen bieden. Bovendien houden wij rekening met de gevoeligheid van een uitvaart. U kunt bijvoorbeeld een bestelling laten bezorgen op een adres waar een nabestaande deze niet persoonlijk hoeft te ontvangen. Als u zich aanmeldt bij Funeral Trading, bent u verzekerd van:

  • Alle uitvaartproducten onder één dak.
  • Producten van hoogwaardige kwaliteit.
  • Een klantenservice met ruime openingstijden.
  • Verkoopadvies op maat.
  • Snelle wereldwijde levering.